Понякога не разбирам себе си.
Понякога не знам какво искам наистина.
Понякога съм ужасно объркана.
Понякога вярвам в хиляди истини.
Понякога ми се иска да изкрещя.
Понякога ми се плаче.
Понякога вярвам, че мога без теб.
Понякога мисля дори, че те мразя.
Понякоа губя вярата в мечтите.
Понякога сънувам, че ме обичаш.
Понякога съм тъжна.
Понякога се смея.
Цял живот с "понякога" ли ще живея?!
© Юлия Петрова Все права защищены
цял живот все ще е така.
Приеми го с обич.