23 авг. 2004 г., 22:18

Понякога... 

  Поэзия
1845 1 0
Понякога ми писва от всичко.
Ей тъй без причина.
За дни.
Месеци даже.
И себе си мразя.
И всички пропъждам .
С намусеност.
И пак. После ми светва
и грейвам.
И пак се обичам.
Не си ли приличаме :)

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??