20 сент. 2022 г., 11:36

Понякога и всякога 

  Поэзия » Любовная
394 0 4

Понякога съм цяла самота

и трудно ти стените ми разбиваш.

Друг път съм буря в ураган

и чудиш се до мен как да стигнеш.
 

Понякога и думите ми режат като нож,

но ти кървящ дори тогава идваш

да върнеш мен и теб в едно

и отново да ме имаш.
 

Понякога и всякога все аз съм си

дори с емоции недоуловими,

но ти държиш ме до сърцето си,

и това за мен е несравнимо...
 

А аз все някога ще бъда,моля се,

не толкова перфектна, но жена.

Далеч от поривите неукротими

и толкова близо до любовта...

© Ивета Врескова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??