Понякога те виждам на улицата
и забравям, че съм те забравила,
и искам да те върна към безумиците,
както някога отдавна правих.
Понякога отново ми се иска
да прекрачваш думи заради мен,
и колкото и да е ясно, че не ни е писано,
да оставаш след всяка наша нощ зашеметен.
Понякога искам да хвана ръката ти
и да те върна години назад,
когато докато по-подходяща от мен чакаше,
ме обичаше повече от целия свят.
19.07.2012г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Все права защищены