ПОП КРЪСТЬОВСКО
контрапункт на патетиката
Апостоло викат
съм ази предал
на кол ме побиват
замерят ме с кал
Свободен бил оня
кръстосвал нашир
уморил сто коня
и станал кумир
Ни мека постеля
горката му тлен
ни ласкава женска
милувка сетил
А бедния рабец
ножове - ками
ни клетви, а лебец
му дай да мълчи
© Атеист Грешников Все права защищены