30 июл. 2006 г., 20:15

Поредна 

  Поэзия
716 0 0
1.В живота си на заден план ме постави-
дали въобще ти е пукало за мен?
Затвори вратата и вече ме забрави-
отдавна ли чакаше този ден?

2.Лъжец си и ти го признавам
в очите ми ме лъжеше дори
Не ми позволи и за това не те познавам
поне не такъв,какъвто всъщност си.

3.В живота си в тъмнината ме остави
нямаше даже целувка последна
Знам,че бързо ме забрави
и че за мен бе единствен,а аз за теб-поредна!

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??