13 апр. 2006 г., 17:43

Поредна лъжа 

  Поэзия
817 1 0
Имах ти доверие
и ти се доверих,
но ти се подигра,
страдах и плаках,
но ти не ме видя
и ти бях поредната лъжа
с която се подигра.

Нарани ме ужасно много,
като се пошегува с мен
и запали моя пожар,
но аз ти прощавам
и ще се мача да забравя
твоята изневяря.

© Илияна Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??