Тук ли си? Не те усещам...
Просъницата ми отново те рисува,
а дланите ми търсят твоите да се сплетат.
Каза ли довиждане? Не чух...
С думи не обичаш да боравиш,
а действията ти така са многозначни...
Истински ли си? Не те попитах...
Лъжовно ли било е всичко между нас?
Превърнах ли се във лъжа самата аз...
© ДРУГА Все права защищены