Приличаш ми на някого - „порядъчен“;
не се задържаш, хванат в нечий нощи;
вкуса ти е натрапчиво-остатъчен;
след него чувствам глад и искам още.
Ухаеш на онази сладка болка,
че бил си, а пък никакъв те няма.
Умът ми прави триста обиколки,
и вир-вода до тебе пак си ляга.
Очите ми тежат като олово -
от тебе са размътени... да чакат
да кажеш нещо, даже и за „Сбогом“;
да си отдъхнат и... да си поплачат.
© Елица Все права защищены
че бил си, а пък никакъв те няма.
Умът ми прави триста обиколки,
и вир-вода до тебе пак си ляга."
Страхотно!