9 мая 2016 г., 10:40

Поръчвам си любов 

  Поэзия » Любовная
487 0 3

"Внимавай какво си поръчваш" -

Животът тихо шептеше.

"Искам го в ударна доза,

да ме изпълни.. да ме разпилее..

Готова съм и да повторя,

потретя.. или колкото е нужно,

всяка любов е различна и нова -

изплуваш и отново се гмуркаш.

Не искам тази да бъде спокойна.

Нека е буря, вълнения и урагани..

Такава - да "влиза подкожно",

от която няма изтрезняване,

която блъска и руши те на парчета

и сладко кървиш от нейните бодли,

от която ги боли глава и мъжете

и помни се до последните дни.
Любов такава си поръчвам.

Готова съм за нея.. вече да.

Каквото писано е - да се случва!

Животе, пиши я на моята сметка -

със сърце ще я платя!"

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??