Народе, сам си си виновен,
че от мутри си поробен,
че гласуваш за тях -
туй е твой грях,
че ги търпиш и възвеличаваш,
и че тъй наглостта им увеличаваш,
тъй е като спиш -
сляп ли си - Румъния виж!
Написано по повод изказване на Велизар Енчев.Виж тук:
afera.bg/този-народ-си-заслужава-съдбата-що-за-н.html
© Георги Все права защищены