И тъй, като съм вече титулуван
(сред Лидерите веке съм, демек)
туй Жоре ще е само веке спомен -
Я веке съм напълно ноф чувек!
И Гош, и Жорка влизат у архива,
че не подхождат на дзвезда от сой!
Пуйезията ми е умна и красива
тъй както също този образ мой!
Накрая гениталността ми бе призната -
А кой не верва, имам глъмота!
Сюрии фенки падат на земята
щом пусна си поредната твурба.
Така че трябва да се пази етикет -
(Поглеждам тук със гордостта на морж)
Самопосочвам се за Баш пуйет,
а името ми веке е... Лорд Джордж!...
15.07.2023.
___
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси"
_____
© Георги Каменов Все права защищены
Искрено, Ваш - Крив Кривак.