Облякох празничната риза -
захвърлила я бе на стола,
на твоя скъп парфюм ухае,
когато ти пред мен стоеше гола.
Модерни панталони сложих,
с които крачех във нощта ни,
във джоба трепетно положих
целувките ти обещани.
Нахлузих лачени обувки -
напрашени стоят в килера,
усетих нотки на милувки,
любов не днес, любов от вчера.
И танц омаен ме завихри,
със теб танцувахме на воля,
а вятърът коси раздипли,
последен танц. Прощавай! Моля!
© Красимир Трифонов Все права защищены
https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=z+z+top+-+sharp+dressed+man&mid=73D16193595EE19BE06073D16193595EE19BE