Изпуснахме последния си влак,
а в него - наш`то куфарче с надежда,
в ръката - стар билет - последен знак
за нещо минало. Не го поглеждай...
Изпуснахме последния си влак,
шумът на релсите замлъкна даже,
загубиха се в хоризонта чак,
не искат пътя си да ни покажат...
Изпуснахме последния си влак,
самотният перон е сив и мрачен.
Не може влакът да не дойде пак,
билетче ново купиш ли обаче...
© Мария Все права защищены