Последна гара.
Закъсняли влакове.
С протъркани обувки - съвестта
очаква да прегърне
пак вината
и куфара да вдигне на страстта...
Там, на перона
на най-силното желание,
вратата-Истина отново се отваря...
И сякаш на света сме
само ние
и вечността - последната ни гара...
© Веселка Стойнева Все права защищены