1 июн. 2013 г., 10:26

Последна вечер с теб 

  Поэзия » Любовная
852 0 0

**********************************

Лунен повей във косите.

Болка нежна във очите.
Носиш смях, а после пристъпи.
Как обичаме да си измисляме.

***********************************

© Зорница Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??