В сърцето ми последното чувство беше винаги:
радост, тревога, любов, уплаха,
любов, безмилостност, любов и... Ти...
В очите ми последният образ бе винаги:
небето лазурно, облак грамаден,
слънце, боклуци, прочетени книги и... Ти...
Все ти...
Пак ти...
И умирайки, последната дума на моя живот
навярно ще бъде:
любов, поезия, любов и ти...
© Дани Иванова Все права защищены
Поздрави!