Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
13+
Последните момичета
разходиха голи бедра
по паважа.
И какво да ви кажа,
не знам за добро
или за беда
погледа си успях
да намажа…
Знам, мнозина от вас
позор ще рекат,
какъв е тоз воайор
та наднича на невинни
девици по облите цици
и белите им бедра.
Тоз няма ли в
къщи жена?!
Навън лятото
голо, претича
и се шмугна на юг.
Последната локва
изпича и се гласи
на друг…
…
Остави ми сал
махмурлук.
© Атеист Грешников Все права защищены