Умирам. Умирам заради теб!
Заради теб и твоята омраза.
Ето - в последните си мигове живот
те моля - остани, поне за малко.
Вземи моята душа и отнеси я
някъде далеч, далеч от всичките тревоги.
Вземи кръвта ми. Излей я във морето.
И нека то заври и закипи.
Вземи очите ми и ги хвърли във яма.
Нека повече не видят омразата ти тъй голяма.
Вземи всяка част от мен
и изхвърли я, погуби я!
Но едно само не ми отнемай - сърцето!
Нека само то остане тук!
Защото само то умее да обича и да мрази.
Защото само омразата и любовта
остават да горят!
Умирам! Заради теб!
И когато умра, посей на гроба ми цвете!
Нека то остави следа, че аз съм тук
и че моето сърце продължава да гори!
© Яна Все права защищены
Горното си е само твое мнение damaianti!