Защо жестока е съдбата
и от рано младите събира?
Защо прерязва им крилата,
защо тъй рано те умират?
Затихна твоята усмивка,
затвори очи за последно.
Това ли бе ти писано?
А нима това е редно?
Няма как да се намесим,
от Бога при нас да те вземем.
Остава ни само да се молим
за тебе нощем и денем.
Аз вярвам, че си на място
светло и чисто, и си щастлив.
Ние сме с теб, не забравяй!
Обичаме те! Почивай в мир!
В памет на Асен Лупов
© Стефка Георгиева Все права защищены