Последното обичам те
Това увяхналата роза е, която имам.
В сенките оставам пак сама.
Сбогом! Остатъка от себе си аз вземам
и оставям само празнина.
Последното обичам те, което пиша
на този лист изгнил, отново е за теб.
Ухание на рози - последното тристишие,
изчезнало с греха ти в онзи ред.
Какво направи с мен, кажи ми?
Плаче пустата душа.
Една сълза се стича много бавно.
Последната, която за теб ще изхабя...
© Симс Все права защищены