послеседнали
сте
как се послесяда
взимаш остри
думи камък
мяташ ги по
него после
пазиш се и мяташ
пак отвръщаш
ударите стават
все по-силни
колената парят
но не можеш
да се спреш
послеседнали сте
и превързали
сте раните говорите
сега
преразчертавате
си
плановете
с надпис
EXIT
плановете ви
за помирение
но знаеш
че
толкова въздух не стига
толкова думи не стигат
и толкова много
ръж
а толкова малко спасители
© Питър Хайнрих Все права защищены