ПОСВЕЩЕНИЕ
на К.Тодорова и Ат.Свиленов
Такъв е живоът -
няма си що!
Един маскарад
и дяволски шок!
Една изневяра,
една суета,
една надпревара
за дълги лета...
И болни амбиции,
от амбиция родени.
Подтиснати мисли
с явно вълнение!
Потиш се наивно
в театъра див,
а после пунтираш
природа със взрив!
Такъв е животът!
Голям маскарад!
Играеш с инстинкти
и ставаш плагиат!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Все права защищены
Дори и така си го харесвам!