ПОСВЕЩЕНИЕ
Ще порастеш.
Ще прецениш.
Ще вникнеш.
Дали е скреж.
Дали горещини.
Дали животът има смисъл.
Ще бъда горе.
Ще те гледам.
Ще се жертвам.
Ако умора.
Ако проблеми.
Ако те преборят клетви.
С отпадналите си крила ще те закрия.
Пък нека после Бог да ме затрие!
© Ангел Веселинов Все права защищены