18 июл. 2019 г., 08:38

Посвещение 

  Поэзия » Другая
1432 13 11

Мое свършено лято,
мое есенно цвете,
моя възраст, когато
не гориш, а пък светиш.

 

Мое делнично чудо,
мой убиецо хрисим...
Не поглеждай за друга,
ти си, миличка, ти си…

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??