1 янв. 2015 г., 19:15

Посвещение 

  Поэзия » Любовная
572 0 0

Искам за теб да съм...

всичко мечтано,

всичко желано.

Всяка не сбъдната твоя мечта

да мога да осъществя.

Искам до края...

да изпълвам дните ти с радост,

спокойствие тихо,

нежна милувка,

вечна прегръдка.

И ако си тръгна от този свят без теб,

не бих затворила очи.

С вечен взор и с надежда.

Устремено към тебе да гледам,

моя мечта, мой сбъднат сън!

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??