Тя ми е като сестра и то за мене най-добра.
Всичко с нея мога аз да споделя, дори да е далече тя.
Радост и тъга заедно преживяваме
и на справедливост се надяваме.
Нашата тема е любов,
която ни носи винаги лъч светлина в живота суров.
Весело е с нея всеки час и има смях до захлас.
С мене винаги е добра и мога да се закълна в това.
Сестра я наричам и много я обичам.
© Теодора Делиева Все права защищены