На С.
Домът не е покрив и здрави стени...
Домът е топлина и нежност...
Вярно огнище, което гори...
Обща посока... Път... И надежда...
Домът е светлината, която струи,
когато се сливат душите ни и телата...
Тежки зидове любовта не гради...
Нейни са небето, звездите, Земята...
© Нина Сименова Все права защищены