До сега не съм изпитвала такова чувство,
знам ли може би е сън....
Ала винаги, когато ме прегръщаш,
будя се от този сън.
И се сгушвам нежна и гальовна
и ти шепна думи две
а косата ми се спуска непокорно
върху голите ти рамене.
Устните в едно се сливат
и душите грейват.. .слънчев лъч
ти ми даваш нежната си сила
да си тук до мен завинаги веднъж...
Моля се на Бога, всяка вечер
да заспиваш с мисълта за мен
да бленуваш моите целувки
паднал мигом в моя плен....
© Цвета Димитрова Все права защищены