26 мая 2018 г., 16:59

Посветено 

  Поэзия » Любовная
313 0 2

Ти за мене си музика -
Ненаписана
И толкова чакана.
Ти за мене си песен -
За мене написана,
За тебе изпята.
Ти за мене си полъх -
Напомнящ за горещото лято,
За студените зими
И за нощите,
Които сме си споделили.
Ако знаеш само
Как съм те чакала...
Ако знаеш само
И как съм те търсила...
Как за тебе съм мислила
И как дори съм те сънувала.
И как съм те копняла,
И как съм те жадувала -
Преди,
Сега
И така до края на света

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??