Посветено на приятеля ми “С” от ордена – “Звездни сърца”
И тази вечер звездоярка
ще търсиш смисъла на същността.
И някъде в безвремието ще се мярка
копнежът ти по любовта.
Една любов желаеш само.
Голяма, истинска, добра!
По детски да се гушка в твоето рамо
до залеза на сетната зора!
Довяваше ти вятърът усмивки
и много страст до сутринта.
Не знаеше, че всичките милувки
ще грабят твоята душа.
Смехът на хиляди жени,
така прекрасни и “красиво” лоши,
се връща в нощите ти зли.
Чаровни ангели с черни души.
Едно желаеше сърцето.
Красива и добра жена.
И не красива само във лицето,
но и с много прекрасна душа!
Не се отчайвай, скъпи братко.
Откриха планета една.
На триста светлинни години,
там навярно е тази жена!
© Явление Все права защищены