Ти - момиче,
нежно, Светло,
къде си в нощта сега....
... пак събуди в мен поета
с Любов и мъничко тъга...
... пак
ми даде порив
за нещо старо,
вярно,
Свято...
... и отново покрив
имам,
и може би
Приятел!...
© Милко Кънчев Все права защищены