15 июл. 2014 г., 20:32  

Поточе 

  Поэзия » Для детей
641 0 0

Пъргаво бяло поточе,

чува се ромол, клокочи,

бърза надолу по склона.

С него потегля листенце,

иска в полето да иде,

целия свят да обходи,

чак до морето да стигне. 

 

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??