щастието
с краткостта си
натъжава
но бидейки
щастие
душеспасява
щастието
натъжава
с краткостта си
но е щастие
все пак
и обич ръси
щастието
с краткостта си
натъжава
но нали е
щастие
душесближава
щастието
натъжава
с краткостта си
но за дружка
любовта
избра си
© Стоян Минев Все права защищены