Потърсих любовта,
безсилна съм да я върна.
В друг живот ще изживея,
немите си чувства.
Потърсих любовта,
но на сила не идва.
В това затлачено сърце,
не виреят чувства.
Потърсих любовта,
нямата ми спътница.
Не отговаря и по телефона
и писмо не ми изпраща.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены