24 окт. 2010 г., 12:58

Потърсих се... 

  Поэзия
622 0 11

 

ПОТЪРСИХ СЕ

сред хората, които обичам,

и не се намерих.

Мечтите ми за слава и гордост

се оказаха химери.

И не от коминени облаци

надеждите ми почерняха

и станаха скитащи неволници -

без дом и свидна стряха.

А...

от подлости...

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??