Потърсиш ли ме, там ще ме намериш,
вглъбена в синя тишина...
Заслушана в прибоя на вълните,
обляна с нежен полъх красота.
Родена от морето, съм частица,
съшита от пенливи дълбини...
Изгряла съм от слънчева искрица,
погледнеш ли ме, просто... замълчи.
Огледай се в очите ми кристални,
открий се в мен... и там се опознай...
Разгръщай мислите ми най-сакрални,
до песъчинка... цял ми се отдай.
Изпий дъха от чашата съдбовна,
преляла от омаен благодат...
Вземи ме с ласка огнено-любовна,
завихряй ме във нежен кръговрат!
Морето ще е дом за любовта ни,
игривите вълни - деца...
в постеля пясъчна заченати,
извезани с любов в туптящите сърца.
Потърсиш ли ме, там ще ме намериш,
обляна в нежно сладострастие,
зареяла и поглед в тишината...
предвкусвайки от твойто щастие...
© Деси Инджева Все права защищены
Думите не ми стигат да изкажа вълнението си, че докосвате част от мен, чрез стиховете ми!!!