15 янв. 2009 г., 12:51

Потъвам в музика 

  Поэзия » Другая
812 0 24

Потъвам в музика.

Не мога да изплувам,

преди самата тя да ме изтласка

от своите недра.

Отвътре чувам,

как моето сърце ритмично драска

по ръбовете

мелодично сплетени

и се задъхвам с крясъка на нотите.

В златисти перки

стапят се ръцете ми

и движат кръговрата на живота ми.

Мехурчета от ритми

ме обгръщат.

Хрилете на душата ми ги вдишват.

Утихва музиката

и се връщам

към себе си.

                 Предишната.

                                    С въздишка.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??