И ще потъвам в теб отново и отново...
И ще потъвам в светлината ти,
но и във дебрите на твоя таен мрак
Докато тъй дълбоко взирам се в душата ти,
докато,да продължа, ми даваш тайно знак..
И ще обхождам с поглед всяко скрито кътче в теб,
и ще се влюбвам лудо в любовта ти...
И ще разтапям с мисълта си най-замръзналия лед..
посещавайки те нощем във съня ти....
И ще се разкривам аз пред тебе постепенно
И ще откриваме във себе си все по-дълбоки дълбини...
И всякога ще се обичаме все тъй безмерно
Извисявайки се все към по-високи висини...
И ще потъвам в теб отново и отново....
© Свещен Огън Все права защищены