Нямам право да съществувам,
последно бях човек през септември,
Бог е лицето в огледалото,
ти миришеш на свобода и на лято.
Накарай ме да усещам въздуха
в гърдите ми докато потъвам
към твоя център,
все по-дълбоко и все по-светло.
© Ивона Иванова Все права защищены