Аз като юноша мечтая,
ти някой ден при мен да спреш!
Не зная как да се прославя,
че любовта да разбереш?!
Обвързан съм като с магия!
Очаквам те с велика страст!
Аз чувствата към теб не крия
и чакам звездния си час.
Навярно в някоя красива вечер,
усмихната при мен ще спреш!
Аз тръпна с повика сърдечен,
очаквам да ме разбереш!
06.05.1976г. София
© Христо Славов Все права защищены