Ще имам само миг да ти се случа,
почти пиян от тъжния ти залез.
Да мога с дъх да те погаля в ручей,
да пия твоите сълзи от хладност.
Но пак ще ме дариш с небе от нежност
и в мен от свята обич ще сълзиш.
Щом ти си в моето сърце горещо -
ще отпивам с плам от вечността на стих.
Ще имам само миг да ти се случа,
почти пиян от тъжния ти залез.
Да мога с трепет в сън да те науча,
че в любовта е вечен повикът на ангел!
© Аз Все права защищены