21 авг. 2007 г., 01:43

Повярвай! 

  Поэзия
533 0 9
аз съм
ето
целувка
още една
не позна ли усмивката ми
ласките и гласа
прегърни ме
без дъх ме остави
ударите на сърцето ми усети
няма да изчезна
пред теб съм
до теб
в скута ти седя
не ме гледай така
не съм в съня

казваш че в очите ми
нещо блести
да
щастливи сълзи

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??