Аз ще целуна телефона,
защото знам, че си отсреща.
Притихнала като икона,
стоиш безмълвна и гореща.
Повярвай ми, към теб ще тичам
и вятърно ще те прегърна.
Щом разбера, че те обичам,
обратно няма да се върна.
© Георги Стоянов Все права защищены