Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
С влажни пръсти, трептящи от нежност,
тихо будя в теб вихрите страстни.
Танцувам по кожата привидно небрежно
в надпревара със светлините контрастни.
Крачка напред, две встрани -
дива сладост в очите съзирам.
Смело, скорпионче, се ти усмихни!
За джунглата в мен,дори и не подозираш...
С лиани от думи ще те завържа
и захапя с крокодилски зъби,
а ти с нокти за ствола задържай се
и от радост надувай йерихонски тръби.
бавно в мен отровата да прониква -
капка обич сгъстена до смърт.
От клепачите ми синя трева да пониква,
а в душата да рови Дяволът-кърт.
© Милко Христов Все права защищены