* * *
Манталитета на съвременен Български "мъжага" поназнайващ чужди езици!
(Съвременна действителност) :))))
След неуспешен опит за секс,
"млада" двойка лежи във леглото,
мъжагата диша гневно на екс
с нервен тик във окото...
- Скъпи, ще те зарадвам,
днес какъв ден е за нас?!
- 30 години от нашата сватба,
и... много важно - голям праз!
- Браво скъпи - улучи,
а защо не ме поздрави?!
- Опитах скъпа - не се получи,
съжалявам за което - уви!
- Няма нужда от тези локуми,
познавам аз, моя си... Цакю,
можеше да ме поздравиш с... думи...
- С думи ли скъпа??!!
Е, тогава... Fuck you!!! :)))))))
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены