15 янв. 2009 г., 09:06

Поздрав 

  Поэзия
527 0 0

 

Добро да бъде утрото и силно,

че дълъг ден повело е след себе си.
Нощта погълнало е умъдряло
 и щедро ръси дъжд от прелести.

Добър да бъде и денят,
поел щафетата от утрото.

Да носи радост и любов,
да трие с гума лицемерието.
И като опитен знахар,
да знае билка срещу времето

Да ни окриля от лъжи,
да ни предпазва от “приятели”.
Да ни научи да простим
и непростимото дори!

© Варя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??