Днес е празник и празнувам,
чуствам се душевно богат,
защото днес, на този ден, роди се
най-хубавият и страхотен брат.
И му пращам поздрави далечни,
мили и чистосърдечни,
да си жив и здрав, и истински щастлив,
туй пожелание е от мен,
братчето ми,Честит Рожден Ден!
© Илия Левков Все права защищены