Зареждам те с позитивно настроение!
Ще ти инжектирам
от моята лудост и веселие.
(вече ме разбираш)
Заразявам те:
със слънчеви усмивки,
щастие на килограм,
пеперуди в корема - всички
от моите ще ти дам.
Теб издават те очите...
... май те хвана.
С настроение аз заредих те
и сега сме двама!
© Емилия Йорданова Все права защищены
Поздрав, Емилия!