Познавам този тъжен жест,
когато скриваш устни от целувката ми.
Познавам тихия ти поглед,
мълчащ и скитащ се из стаята,
щом прося пак да изречеш: „Обичам те."
Познавам
... ала сам пред себе си не искам да призная,
че губя те, а все повече те искам...
© Максим Недков Все права защищены